• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Tijdelijke tattoos*
Tijdelijke tattoos*

Tijdelijke tattoos, full color bedrukt op huidvriendelijke folies

Hieronder vind je ons aanbod aan bijzondere tattoos die je geheel zelf kunt ontwerpen aan de hand van jouw wensen. Onder bijzondere tattoos vallen onze glow in the dark, fotochroom en geparfumeerde tattoos.

Bekijk hieronder snel het volledige aanbod en vindt de perfecte tattoo voor jouw promotie. 

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Beste tijdelijke tattoo

Een plak tattoo is een tijdelijke en pijnloze manier om lichaamskunst te ervaren. Het is een populaire keuze voor mensen van alle leeftijden die willen genieten van de esthetiek van een tatoeage zonder de permanente toewijding. Plaktattoos zijn afbeeldingen die op de huid kunnen worden aangebracht met water en lichte druk, en die na enkele dagen vanzelf verdwijnen.

Deze tijdelijke tattoos komen in een breed scala aan ontwerpen, van kindvriendelijke figuren en eenvoudige patronen tot meer complexe en artistieke afbeeldingen.

Ze zijn een geweldige aanvulling op feestjes, evenementen, of zelfs als een manier om een specifiek ontwerp uit te proberen voordat je besluit een permanente tatoeage te laten zetten.

Plak tattoo

Het aanbrengen van een plaktattoo is eenvoudig, je verwijdert de beschermende laag, plaatst de tattoo met de afbeelding naar beneden op de huid, en bevochtigt de achterkant van het papier met water. Na enkele seconden verwijder je het papier en blijft de afbeelding achter op de huid.

Een van de voordelen van plaktattoos is dat ze veilig en niet invasief zijn, wat betekent dat er geen risico is op de huidirritaties of infecties die soms geassocieerd worden met permanente tatoeages.

Plak tattoo bestellen 

Bovendien kunnen ze gemakkelijk worden verwijderd met babyolie of een alcoholoplossing, waardoor ze een flexibele optie zijn voor tijdelijke lichaamsversiering.

Plaktattoos zijn ook populair als promotiemateriaal. Bedrijven kunnen ze laten bedrukken met hun logo of een speciale boodschap als een creatieve en opvallende marketingstrategie. Ze bieden een unieke manier om aandacht te trekken op beurzen, bedrijfsevenementen of andere promotionele activiteiten.